Internet veikals
Produkcija Vīnogu kauliņu eļļa
Artikuls: 01-O

Vīnogu sēkliņu eļļu sauc arī par “lielisku bāzes eļļu”. Kā izejviela, šī eļļa ietilpst daudzu populāru kosmētikas produktu sastāvā. Eļļa ir maiga, tai praktiski nav smaržas un to plaši izmanto kā ērtu masāžas līdzekli. Vīnogu sēkliņu eļļas ražošana (ekstrakcija) ir ļoti delikāts un darbietilpīgs process. Vīnogu sēkliņas ir ļoti mazas un katrā ir tikai neliels daudzums vērtīgās izejvielas ( ap 16-21% no sēkliņas masas). Eļļu var izmantot ne tikai masāžai, bet arī vannām. Ūdenim jāpievieno 10-15 ml eļļas, un pelde pārvērtīsies par izsmalcinātu procedūru, kas mitrina un baro ādu. Bagātīgais antioksidanta – E vitamīna saturs (30-120 mg/100gr), kā arī eļļas maigā konsistence padara ādu samtainu un elastīgu. Eļļa paredzēta sausas, normālas un jutīgas ādas kopšanai. Nav piemērota taukainas un problemātiskas ādas kopšanai.

Pardošanas līderi